Výstupy projektu byly pilotně ověřeny

V měsíci dubnu proběhlo na vybraných středních a základních školách Ústeckého kraje pilotní ověření výstupů projektu Manuál pro krizové řízení, a to konkrétně mobilní a webové aplikace a fulltextové verze manuálů. Pilotní ověření probíhalo v Roudnici nad Labem, v Mostě a ve Varnsdorfu. Cílem pilotního ověření bylo získání zpětné vazby a nových podnětů na úpravu manuálů jak po obsahové stránce, tak i z pohledu formy a možnosti využití v praxi.

 

Pilotní ověření se účastnili vedoucí pracovníci škol a jeho náplní byla diskuse nad jednotlivými textovými částmi, tak i samotné praktické odzkoušení aplikací. Jedním z výstupů pilotního ověření se potom stal záznam z diskuse, v níž účastníci upozornili na nedostatky a přednesli své úvahy nad možnostmi vylepšení obsahu manuálů a aplikací. Dalším výstupem je vyhodnocení evaluačního dotazníku, který vyplnil každý ze zúčastněných. Tento dotazník byl zacílen především na kvalitativní hodnocení výstupů a je přílohou této tiskové zprávy.

 

Podněty získané na základě pilotního ověření budou v následující fázi projektu v měsíci červnu zapracovány do předpolsední verze výstupů, která bude následně během července a srpna finalizována vedoucími pracovníky škol a odborníky z praxe.

 

Evaluační dotazník - vyhodnocení.docx (2268128)